Számos vállalkozást lendítettünk már fel!

Dolgoztunk már éttermekkel, webáruházakkal, induló vállalkozásokkal, villanyszerelőkkel, építőipari cégekkel, babaruhásokkal és számos más profilú céggel.

Hogyan induljunk el?

Ahhoz, hogy tudatosan építsük fel a marketingrendszeredet, az alábbiakra lesz szükséged.

Szükséged lesz egy marketingtervre

Szükséged lesz a marketingterv kivitelezésére

Szükséged lesz folyamatos kampánykezelésekre

Marketing szolgáltatásaink

ManagementLeadership
Marketing-tanácsadás

A marketing-tanácsadás során vállalkozásod online felületeit és kampányait diagnosztizáljuk, majd  részletesen megtervezzük a stratégiádat. Pontosan meghatározzuk a célközönségedet, majd felvázoljuk a marketing lehetőségeket, rövidtávú tervet készítünk, illetve költségvetést számolunk.

Tanácsadás árak itt!

41343465_s
Megvalósítás

Elkészítjük az általunk megtervezett marketingstratégiát. Legyen szó szövegírásról, kampányépítésről, értékesítési tölcsérekről, weblapkészítésről, keresőoptimalizálásról, youtube hirdetésekről. Megvalósítjuk mindazt, amelyet a marketingterv tartalmaz.

Adwords kezelés
Kampánykezelés

Google Ads, Insta, Facebook, Youtube, Hírlevél, Pinterest,  Linkedin kampányaidat tudatos marketingstratégia mentén kezeljük és szakszerűen építjük. Mérjük az eredményeket az Analytics-ben, majd folyamatosan egyre jobbá csiszoljuk kampányaidat.

LETSGO
Mentorálás

Ha mostanában indítasz vállalkozást, akkor megadjuk neked a kezdő lökést vagy ha szeretnéd, akkor folyamatosan segítjük induló vállalkozásod fejlődését. Megtanítunk a szükséges marketing eszközök használatára, illetve segítünk a céljaid elérésében is.

Telefonon rengeteg mindent át tudunk beszélni.

Ha még nem döntöttél, hogy kivel dolgozz együtt, akkor ismerj meg bennünket közelebbről Instagrammon vagy Facebookon

Néhány cég akikkel már dolgoztunk!

Vegyük fel a kapcsolatot!

    Menü