Online marketingre van szükséged?

Válság ide vagy oda,  szükséged van online marketingre, csak az egészet újra kell egy kicsit gondolni, hogy győztesen gyere ki a dologból

Ha megrendelőket szeretnél, akkor a világválsághoz alkalmazkodó marketingrendszerre lesz szükséged

Megkeressük a célközönségedet, és elcsípjük a vásárlóidat!

Számos vállalkozást lendítettünk már fel az elmúlt évek alatt!

Dolgoztunk már éttermekkel, webáruházakkal, induló vállalkozásokkal, villanyszerelőkkel, építőipari cégekkel, babaruhásokkal és számos más profilú céggel.

Mostanság sok minden megváltozott az emberek fejében, illetve erős a reklámzaj is, ezért szükséged van egy jó marketingesre!

Hogyan induljunk el?

Ahhoz, hogy tudatosan építsük fel a marketingrendszeredet, az alábbiakra lesz szükséged. Ezt erősen ajánlott követni!

Szükséged lesz egy marketingtervre!

Szükséged lesz a marketingterv kivitelezésére!

Szükséged lesz folyamatos kampánykezelésekre!

Marketing szolgáltatásaink

ManagementLeadership
Marketing-tanácsadás

A marketing-tanácsadás során vállalkozásod online felületeit és kampányait diagnosztizáljuk, majd  részletesen megtervezzük a stratégiádat. Pontosan meghatározzuk a célközönségedet, majd felvázoljuk a marketing lehetőségeket, rövidtávú tervet készítünk, illetve költségvetést számolunk.

Tanácsadás árak itt!

41343465_s
Megvalósítás

Elkészítjük az általunk megtervezett marketingstratégiát. Legyen szó szövegírásról, kampányépítésről, értékesítési tölcsérekről, weblapkészítésről, keresőoptimalizálásról, youtube hirdetésekről. Megvalósítjuk mindazt, amelyet a marketingterv tartalmaz.

fbmarketing
Kampánykezelés

Google Ads, Insta, Facebook, Youtube, Hírlevél, Pinterest,  Linkedin kampányaidat tudatos marketingstratégia mentén kezeljük és szakszerűen építjük. Mérjük az eredményeket az Analytics-ben, majd folyamatosan egyre jobbá csiszoljuk kampányaidat.

LETSGO
Mentorálás

Ha mostanában indítasz vállalkozást, akkor megadjuk neked a kezdő lökést vagy ha szeretnéd, akkor folyamatosan segítjük induló vállalkozásod fejlődését. Megtanítunk a szükséges marketing eszközök használatára, illetve segítünk a céljaid elérésében is.

Telefonon rengeteg mindent át tudunk beszélni.

Ha még nem döntöttél, hogy kivel dolgozz együtt, akkor ismerj meg bennünket közelebbről Instagrammon vagy Facebookon

Néhány cég akikkel már dolgoztunk!

Vegyük fel a kapcsolatot!

Menü