Látogatókból vevők

Új ügyfeleket szeretnél?

Google Ads kezelés

Hirdess a Google-n eredményesen!

Google Ads szakértőt keresel?

Hirdess eredményesen a Google-ben!

Segítünk megjeleníteni hirdetéseidet a Google keresőjében, hogy minél könnyebben elérhesd a célközönségedet!

Kidolgozunk egy olyan ütős stratégiát, amellyel folyamatosan növelheted bevételeidet alacsony költségek mellett. Bízd profi szakemberünkre a kampányaidat!

Ma a legtöbb ember a Google-n keres!

Ne hagyd elveszni az ügyfeleket! 

Adwords kezelés

Miért érdemes ránk bíznod Google Ads kampányaidat?

10 év tapasztalat

10 éves tapasztalat van a hátunk mögött és ez idő alatt rengeteg Google Ads kampányt kezeltünk már. Ezt a tapasztalatot fogjuk kamatoztatni majd a te hirdetéseidnél is.

Olcsóbb lesz hirdetni

Dolgozzunk közösen és meglátod, hogy olcsóbbak lesznek a hirdetéseid. Kiszűrjük azokat a felhasználókat, akik csak lekattintják az egyenlegedet.

Pontosabb célzás

A legfontosabb a Google reklámoknál, hogy lézerpontos célzásokkal érjük el a potenciális vásárlókat. Ezt folyamatosan fejlesztjük, hogy valóban azok látogassanak a weblapodra, akik érdeklődnek a termékeid iránt.

Stratégiád lesz

Akkor lesz hatékony egy kampány, hogy ha meghatározott stratégia van mögötte. Ezt a stratégiát kigondoljuk, majd megvalósítjuk

Konverziómérés

Ahhoz, hogy folyamatosan hangolni tudjuk a hirdetéseidet, konverziókat szükséges mérni. A szükséges kódokat elhelyezzük a weboldaladon és beállítjuk Google Analytics-ben a konverziókövetést.

Elemzések

A folyamatos növekedés lényege az, hogy elemezzük a bejövő eredményeket, majd ennek tudatában építsük folyamatosan a kampányaidat.

Számos Google Ads kampányt vittünk már sikerre!

Ez a menete a Google Ads kezelésének

Első körben írj nekünk, hogy feltudjuk venni veled a kapcsolatot. Ha inkább telefonálnál, akkor a lap alján a telefonszámunkat megtalálod.

Miután felvetted velünk a kapcsolatot, át fogjuk beszélni a céljaidat, a stratégiát és azt, hogy mennyi költséggel vágjunk bele. Számos lehetőséget tartogat a Google Ads. Ilyen például a Shopping hirdetések, Display hirdetések vagy például a Call alapú (telefonhívásos) hirdetések.

A következő fázisban létrehozzuk a kampányaidat, beállítjuk a napi költségkeretedet, elhelyezzük a mérőkódokat és elindítjuk a hirdetéseidet.

A folyamatosan bejövő adatok (konverziómérés) segítségével rendszeresen hangoljuk a hirdetéseidet, hogy minél hatékonyabban működjenek és a legjobb eredményeket hozzák.

Néhány referenciánk

Növeljük meg bevételeidet

Rövid idő alatt már jönni fognak az eredmények! Keress bennünket és segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszámunk: 06/30-446-4542

    Menü